“چگونه روان انگلیسی صحبت کنیم؟”، در این مقاله قصد داریم در مورد این پرسش خیلی مهمی که اکثر زبان آموزان از ما می‌پرسند صحبت کنیم.

 
اکثر زبان آموزان می گویند:
 
“من خیلی کم میتونم انگلیسی صحبت کنم، به این صورت که ما گرامرهای زیادی میخونیم و همه ی آنها را هم متوجه میشویم و تمرینات مربوط به آن را هم به خوبی حل میکنیم. اما زمانی که به صحبت کردن میرسیم نمیتوانیم خیلی از آنها را در لحظه مکالمه استفاده کنیم و عملا در زمان مکالمه همه ی گرامرهایی که یاد گرفتیم از ذهنمان میپرند یا در بهترین حالت باید زمان زیادی را صرف یادآوری کنیم که همین امر منجر به این میشود که مکالماتمان طولانی و خسته کننده و حتی نامفهوم شود و در نتیجه نمیتوانیم منظورمان را بیان کنیم و .”
 
خب پس ما چجوری باید از گرامرهایی که یاد میگیریم به خوبی در مکالمه استفاده کنیم؟در واقع این سوال مطرح می شود که”چگونه روان انگلیسی صحبت کنیم”:
در واقع این سوال بسیار مهم و خوبی است. این کاملا درست است که وقتی شما در حال صحبت کردن هستید آنچنان وقتی ندارید که درباره ی قوانین گرامری و نحوه ی استفاده آنها در جمله  فکر کنید. مثلا به طرف مقابل بگویید ” اجازه دهید تا من درباره ی نحوه ی چیدمان جمله فکر کنم و بعد به شما بگوییم” با این کار هم رشته افکار از دست شما در میرود و هم طرف مقابل از این مکالمه خسته میشود. در واقع شما در میان یک مکالمه وقتی برای فکر کردن درباره ی قوانین گرامرها ندارین و شما باید گرامرها را به سرعت در مکالمه بکار ببرید.
 
 
 
اما اگر در حال مکالمه گرامرها در لحظه به ذهن ما خطور نکنند و ما نتوانیم درهمان لحظه از آنها استفاده کنیم تکلیف چیست؟
 
همان طور که گفتیم، مکث و فکر کردن بیش از حد در مکالمه موجب میشود نتوانید مطلب را به خوبی بیان کنید در این حالت شما به مرور اعتماد به نفس خود را از دست داده و کم کم از مکالمه منصرف می شوید و ترس از صحبت کردن بر شما غالب میشود و در نتیجه دیگر قادر به صحبت کردن در جمع نخواهید بود.
 
خبر خوب این است که تیم ایران اروپا با بررسی های راه های موجود بهترین راهکارها را در جهت اینکه “چگونه انگلیسی صحبت کنیم”برای شما فراهم کرده است.
 
 
 
قبل از هر چیزی باید یادآور شویم که این راهکارها زمانی موثر واقع میشوند که به کار گرفته شوند و بصورت مناسب تمرین شوند.
 
 
 
بر خلاف اکثر دانش آموزان که فقط مطالعه، مطالعه و مطالعه میکنند و به‌خاطر همین مطالعه های فراوان انتظار روان صحبت کردن را دارند، شما باید تمرین، تمرین و تمرین کنید. شما وقتی یک گرامر را یاد میگیرید نباید به مثال های همون کتاب بسنده کنید و فقط همون مثال ها را مطالعه نمایید. با صرف مطالعه با اینکه شما متوجه اصول گرامر مورد نظر شده‌اید و به طور مناسبی آن را فرا گرفته اید قادر نخواهید بود از آن استفاده کنید.
 
به هر حال، هر زمان که گرامری را مطالعه کردید و آن را فرا گرفته اید لازم است آن را به کار ببندید، به این صورت که
 
جملات خود را با توجه به آن گرامر بنویسید و سپس بررسی کنید که آیا جملاتی که نوشته‌اید درست است یا خیر؟
پس از چندین بار نوشتن و بررسی جملات از نظر صحیح و غلط بودن، حال نوبت به آن رسیده که جملاتی را بسازید و با خود یا دوستانتان تمرین کنید.
دیگر نباید از اشتباه کردن بترسید زیرا اشتباه در این مرحله نه تنها مضر نیست بلکه بسیار سازنده است. در این مرحله تنها باید جمله سازی کنین و تکرار کنین و از اشتباه نترسید.
وقتی شما یک گرامر را به حد کافی تمرین کردید آنگاه به مرور ساختار الگویافته ای از آن گرامر در ذهن شما شکل میگیرد.
 
اجازه دهید مثالی برای شما بزنم:
 
یک لحظه به زبان مادری خود فکر کنید. آیا برای ساختار جمله فکر میکنید؟ در زبان مادری شما به هیچ عنوان به اصول گرامری فکر نمیکنید ولی شما آنها را، هم به خوبی میدانید و هم استفاده میکنین.
 
فکر میکنید به چه دلیل این اتفاق می افتد؟
 
بله درست است. تمرین، تمرین و تمرین رمز موفقیت شما در زبان مادریتان است. شما در کودکی در طی چند سال تمرین این مهارت را بدست آوردید و خوبی کودکی این است که کودکان نا امید نمیشوند و همچنین دنبال موفقیت زودهنگام نیستند.
 
به عنوان یک نمونه دیگر از موارد خوب است به این مثال نیز اشاره کنم. شما وقتی میخواهید خود را به زبان انگلیسی معرفی  کنین به سرعت میگویید  “My name is … “ و سپس نامتان را میگویید. شاید شما به احتمال زیاد بالغ بر صدها هزار بار این جمله را گفته اید و دیگر نیازی ندارید که فکر کنید که از کدام کلمات مانند “am”  یا “are” یا “mine”  باید استفاده کنم.
 
یا مثلا کسی به شما میگویید “ Thank you”  شما بدون وقفه پاسخ میدهید “you’re welcome”  و نیازی نمیبینید که فکر کنید “my”  یا “ am”  یا “I” را باید بکار ببرم  یا مثلا فکر نمیکنید که باید “welcome” به کار ببرم یا “welcoming”
 
Choos Your Words
 
ما به شما قول میدهیم با تمرین و وقت گذاشتن مناسب شما قادر خواهید بود گرامرها را به راحتی و بدون نیاز به فکر کردن بکار ببرید و از صحبت کردن راحت و بدون استرس به زبان انگلیسی لذت ببرید.
 
بنابراین شاید در پاسخ به این سوال که چطور انگلیسی صحبت کنیم، این سوال نیز برای شما پیش بیاید که  چرا ما این همه تاکید در تکرار داریم؟
 
خیلی از شما عزیزان به این موضوع واقف هستید که زمانی ما یک چیز جدید را فرا میگیریم ابتدا وارد بخش خودآگاه ذهن ما می‌شود. این یک امر بدیهی است زیرا بخش خودآگاه است که باعث فراگیری می‌شود ولی مشکل از آنجایی شروع می‌شود که مطلبی که فرا گرفته‌ایم در همان ذهن خودآگاه ما می‌ماند. ذهن خودآگاه در لحظه توانایی انجام محدودی از کارها را دارد و وقتی به ذهن ناخودآگاه راه پیدا میکند آن وقت است که زحمات ما به ثمر نشسته است و میتوانیم بدون نیاز به فکر کردن و تعلل زیاد جملات خودمان را در ذهن ساخته و بیان کنیم.
 
به عنوان مثال کسانی که شروع به یادگیری رانندگی با ماشین می‌کنند ابتدا تمام تمرکز خود را معطوف رانندگی می‌کنند و در اون حال هیچ کار دیگه‌ایی قادر به انجام نیستند و حتی ممکن است به بقیه سرنشینان بگویید که در حال رانندگی با وی صحبت نکنند ولی پس از چندی تلاش رانندگی زمانی می‌رسد که ممکن است در حال رانندگی چندین کار دیگر انجام دهد و کنترل پدال‌ها و فرمان به صورت ناخودآگاه انجام می‌شود.
 
حال چگونه باید مطلبی را از ذهن خودآگاه به ذهن ناخودآگاه منتقل کنیم؟
 
بسیار ساده است و در عین حال بسیار همت بالایی می‌طلبد تا در وسط راه مایوس نشویم و آن چیزی نیس جز تکرار، تکرار و تکرار. فقط با تکرار است که می‌توانید این کار را انجام دهید.
 
امیدواریم توانسته باشیم پاسخ مطلوبی به سوال “چگونه روان انگلیسی صحبت کنیم” که سوال اکثر زبان آموزان می باشد داده باشیم.
 
پس از همین حالا شروع کنین …